Arrangementen

uitleg

Vermeertour | 75,00

Delft is de woonplaats van de illustere Johannes Vermeer.

Iedereen wordt getransformeerd in een personage uit de schilderijen van Johannes Vermeer. We maken een verrassende wandeling, waarbij we letterlijk en figuurlijk in de voetsporen wandelen van Johannes Vermeer. Er is een shoot in de studio en een shoot op een prachtige locatie. In de Hollandse Hoek met ouderwetsche snoeperijen. De Showtime van de meesterwerken Portret Carrousel | €37,50 p.p.

Teambuilding | vanaf 75,00p.p.

Zet je teamleden in een GOUDEN LIJSTJE!

We komen naar je toe en doen daar de hilarische Stap in een Schilderij Show. Langzaam maar zeker verandert iedereen in een personage uit de Gouden Eeuw van de Nederlandse Schilderkunst. Schilderijen van Johannes Vermeer, Rembrandt van Rijn en Jan Steen en vele anderen komen tot leven.

Medisch Historisch Arrangement

vanaf75,00p.p.   tot 150

 We stappen in de medische geschiedenis.

Een drie en half uur durend arrangement met sensational styling en een fun fotoshoot, een medisch historische wandeling, een bezoek aan een medisch museum. Delftsblauwe Theetafel en een meesterlijk eindresultaat

Doe mee met de anatomische les van Dr Tulp, sta in de schoenen van Pieter van Foreest, Reinier de Graaf en Antoni van Leeuwenhoek


Zelf samenstellen | Offerte

Styling Hiep Hiep Holland  

Large Fotoshoot

plus


Delftsblauwe theetafel   

plus  extra activiteit in overleg:  rit met paardentram, workshop klompendans of kaasproeverij of ……

20% van totaalbedrag in prints, lijstjes en files

Dit is onze specialiteit!  Een meesterlijke belevenis van een goed uur tot anderhalf uur, afhankelijk van de groepsgrootte. 

We hebben tientallen kostuums van schilderijen van de Hollandse Meesters van de zeventiende eeuw. 

Stap je in een Schilderij van Johannes Vermeer, Rembrandt van Rijn, Pieter de Hooch, Frans Hals, Carel Fabritius of stap je in het huishouden van Jan Steen. 

Maak kennis met de vrouwelijke schilderessen uit de tijd: Judith Leyster of Maria van Oosterwijck. Je hoort allerlei verhalen over de  personages, de schilderijen, de pigmenten, de accessoires.