De prijs is afhankelijk van:

  • de keus van de styling
  • de uitgebreidheid van de fun fotoshoot 
  • het wel of niet inzetten van een professionele fotograaf of visagiste voor een ‘fabulous’ of  ‘phenomenal photoshoot”
  • De locatie van de shoot  (buiten, rondje rond de kerk, museum, de Nieuwe Kerk, historisch monument)
  • het aantal en de maat van de prints (2,50 maat 10/15   5,00 13 bij 18    10,00 A4  15,00 canvasprint 30 bij 40 ongeveer A 3)
  • aanschaf van eventuele lijsten (2,50 of 5,00 10 bij 15   7,50 lijstje 13 bij 18   10,00 lijst A4    15,00 lijst A3
  • het aanschaffen van de digitale files. (20 euro per file, 75 voor vijf files 150 euro voor alle files; jpg and raw files)

 

 

 

Stap in Schilderij Show

We maken een uitstapje naar de Gouden Eeuw van de Nederlandse Schilderkunst en iedereen wordt meegenomen in de Stap in een Schilderij Show, waarbij we meesterwerken van Vermeer tot Rembrandt van Rubens tot Pieter de Hooch tot leven brengen. We ontmoeten geleerden en rijke regentessen, zeehelden en piraten, en natuurlijk ook het meisje met de parel en het melkmeisje.  Dit is een historisch en hysterisch feestje dat we in het atelier doen, maar ook op locatie.

Voor jong en oud, geschikt voor alle doelgroepen die je ook in een museum tegenkomt!

Bij deze voorstelling is het een verrassing wie wat wordt maar alle deelnemers krijgen een foto mee van hun meesterwerk!

 

   

Stap in Schilderij Show   25 euro per persoon    Show met portret styling en nog één extra shoot (van iedereen solo of per familie of extra groeps buitenfoto) Iedereen.  

upgrades vanaf 10,00 per persoon voor extra shoot of Delftsblauwe koffie & thee tafel

Stap in Schilderij Show Speciaal   50 euro per persoon    Show met top tot teen styling met uitgebreide binnen en buitenshoot en Delfts blauwe thee & koffietafel.  Iedereen krijgt een portretfoto in een prachtig lijstje en een groepsfoto mee!

Stap in Schilderij Show Spectaculair   75,00  Show met totale styling met binnen en buiten shoot met extra shoot op bijzondere historische locatie en een luxe theetafel

Stap in Schilderij Show Sensationeel     Dagprogramma op maat met bijvoorbeeld ook een professionele shoot in de Nieuwe Kerk, een rit in de paardenkoets en een luxe lunch op een bijzondere historische locatie. 

  

 

Let op: Digitale files zijn niet inbegrepen; 1 file is 20 euro, vijf files op 75 en alle files komen op 150 euro.

KostuumfeestjeKostuumfeestje ‘Stap in de Gouden Eeuw’ voor de hele familie

Stap in het Huishouden van Jan Steen! Kostuumfeestjes zijn geweldig met een  familie. Ze zijn niet afhankelijk van het weer en iedereen kan mee doen! Zowel opa en oma als de kleinkinderen hebben genoeg te zien en te beleven. En natuurlijk wordt het feestje afgesloten met een mooie herinnering in de vorm van een geweldige groepsfoto.  Uit te breiden met een theetafel of lunchbuffet, een ritje met de paardenkoets of een bijzondere stadswandeling.     

 

Kostuumfeestje  

 Fabulous of Phenomenal fotoshoot op historische locatie als  Huis Oud Holland (Lambert van Meerten)  met top fotograaf

vanaf 250 per persoon

 

fotografie Erik Jansen

 

of Huis de Witte Roos

fotografie Black Beach Studios

 

 

 

 

 

 

Styling Keuzes

Rood Wit en Blauw  Delfts Blauw Boertje en Boerinnetje

Regenten

Stap in een Schilderij 

Vrije Keuze uit de gehele Something Extra Collectie