Educational

Dance project : Dansen Dansen Dansen

Dansen, dansen, dansen is een energieke en aanstekelijke dans reis door de tijd. De reis start in 1900 en laat alle dansstijlen van toen tot nu de revue paseren. Van de wals uit naar Dance Hall van nu, meer dan 20 dansstijlen passeren de revue! Van de bunny hug tot de charleston, via de twist tot dampende disco naar hiphop, streetdance en nog veel meer! Deze lezing/demonstratie is gemaakt voor het Historisch Museum Amsterdam. Daarom is deze geschikt voor een breed publiek en inzetbaar voor alle leerjaren in het onderwijs. Deze lezing/demonstartie is zowel los te boeken als inclusief workshop en showtime. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=wI6Xj1kdX4I[/embedyt]

 

Dansen, Dansen, Dansen incl workshop

De interactieve lezing/demonstratie in combinatie met de workshop en showtime duurt ongeveer 2,5 uur. Na de dans voorstelling van 45 minuten mogen de leerlingen op de dag zelf hun eigen workshop kiezen. Hierdoor gaat de motivatie van de leerlingen met sprongen omhoog en zal iedereen lekker mee dansen. 

Werkwijze

Dance Project heeft een flexibel team van dansers en is makkelijk uitbreidbaar. De voorstelling wordt gedanst door minimaal vier dansers. Per 30 leerlingen komt er een danser/dansdocent bij tot wel 360 leerlingen. In het laatste kwartier van deze 2,5 uur durende projectdag is er een flitsende Showtime, waarbij alle deelnemers letterlijk en figuurlijk hun beste beentje voorzetten. Voor meer informatie ga naar onze informatie pagina. Wij zijn O.a. aangesloten bij: CJP/Cultuurkaart en Impresariaat Uit de Kunst.