Een Kunst Karakter is een theatraal personage, inzetbaar voor vele activiteiten. Historisch, hysterisch, educatief, theatraal, als gastvrouw of gastheer, als knipoog of als sfeermaker. Een Kunst Karakter is een echte eyecatcher in een kwalitatief hoogstaand kostuum.

Kunst Karakters kunnen iedere gelegenheid iets extra’s geven.
Kunst Karakters

Werkwijze

Something Extra is gespecialiseerd in conceptontwikkeling voor zowel grote als kleine evenementen. Wij creëren diverse kunstconcepten van brainstormfase tot het vullen van het gehele entertainment. Bij het ontwikkelen van een kunstconcept beginnen we met een creatief consult om tot een concept voorstel te komen. Na goedkeuring van de opdrachtgever gaan we over tot uitvoering. Denk hier bijvoorbeeld aan de thematische verzorging van uw feest of evenement, inclusief aankleding en de inzet van Kunst Karakters. We verzorgen ook grootschalige projecten zoals een Levende Etalage dag of een Levende Geschiedenis Dag.

Kunst KaraktersKunst Karakters in actie

Kunst Karakters zijn te zien geweest bij tientallen evenementen, denk hierbij openingen, conferenties en op beurzen. Van Miljonair Fair tot kindercentra.  In het Mauritshuis en in Boymans van Beuningen komen we regelmatig met speciaal ontwikkelde Kunst Karakters. Bedrijven huren Kunst Karakters vaak in voor  promotie activiteiten, maar we worden ook ingezet voor teambuildingsevenementen en bedrijfsfeesten. En ook in winkelcentra ontbreken de Kunst Karakters niet. Ze worden ingehuurd in opdracht van diverse horeca-etablissementen, voor levende etalages, bij festivals & many more. Wij doen performances op alle mogelijke plekken in binnen en buitenland. Van knuffelbeer tot pauw, van gemaskerde schonen tot steltlopers!

Boek een Kunst Karakter

Wilt u een boeking plaatsen of vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs! U bent van harte welkom in het atelier aan de Oude Langendijk 36 in Delft! Of kijk ook eens op onze facebook pagina!

Richtprijs voor een Kunst Karakter is vanaf 150 euro exclusief 6% btw en reiskosten.
Kunst Karakter begon in 2005 en is samen met Dance Project een onderdeel van Something Extra.