Educational

Project en cultuurdagen

We zijn voor veel scholen een gewaardeerde partner voor cultuurdagen, projectweken, of sportorientatie. Wij bieden diverse workshops en voorstellingen welke kunnen worden afgestemd op uw cultuur dag of project. 

Cultuurdagen

Cultuurdagen zijn op honderd en één manieren in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan een Multidisciplinaire Cultuurdag, met een dansvoorstelling en een bezoek aan een culturele instelling. Of laat uw leerlingen kennis maken met alle belangrijke personages van Delft uit de gouden eeuw, gevolgd door een workshopmiddag. Uw kunt het zelfs zo compleet maken als u wilt. 

Projectweken

Op veel scholen zijn er natuurlijk de bekende projectweken. Weken waarin een onderwerp centraal staat. Hoe leuk zou het zijn als de school versiert is in dit thema? Als de leraren op de eerste en laatste dag een bijpassend kostuum aan hebben? Verras uw leerlingen tijdens de projectweken! Ook zijn er altijd diverse workshop mogelijkheden. 

Sportorientatie

Sporten en dansen twee handen op een buik. Bij sportorientatie kunnen leerlingen zich orienteren op verschillende dansstijlen. Een dansen dansen dansdag, waarbij de leerlingen naar een dansvoorstelling kijken. En daarna een dansworkshop krijgen evt. nog uit te breiden met een dansfilm. Of een Dance Mix project waarbij leerlingen in een aantal weken een kaleidoscoop aan dansstijlen zien. Het project Respect the Technique laat de leerlingen juist dieper ingaan op speciale danstechnieken.

Overige Projecten:

Kies je Kunstproject: Een hele dag toewerken naar een eindpresentatie: Een mozaiekproject, of een dansvoorstelling, een theaterproject of een rap/zangpresentatie.

Present Yourself is een goed stagevoorbereidend project. Er is ook een doorgaand traject van leerjaar 1 tot leerjaar 4 (of 6)

Voor alle soorten onderwijs van kleuters tot beroeps en universitair onderwijs doen we projecten om groepen in beweging te brengen, dat kan per klas of per leerjaar.

Wij doen diverse taalprojecten zoals: Kinderboekenweek (de Kleine Prins ), taalkr8, songtekst in beweging en dansende gedichten. met dans theater en/of kostuums.