Bedrijfsuitje

“Maak van je gouden team een meesterwerk!”

Een origineel en onvergetelijk dagje Delft!

Voor bedrijven:

 

Zet je teamleden in een GOUDEN LIJSTJE.

We komen naar je toe en doen daar de hilarische Stap in een Schilderij Show. Langzaam maar zeker verandert iedereen in een personage uit de Gouden Eeuw van de Nederlandse Schilderkunst. Schilderijen van Johannes Vermeer, Rembrandt van Rijn en Jan Steen en vele anderen komen tot leven.   

Surprising Something Extra, een Kunst Karakter, een onverwacht feestje, 

 

 

 

Dit “Gouden Dagje Delft” arrangement bestaat uit: een informatieve en hilarische Fun Photoshoot gevolgd door een ritje in de paardentram door ons prachtige hartje Delft. Daarna neemt iedereen plaats aan de Delfts blauwe theetafel met diverse snoeperijen.

Bij dit Something Extra bedrijfsuitje stap je in schilderijen van bekende meesterschilders uit de Gouden Eeuw zoals Johannes Vermeer, Jan Steen en Rembrandt. Iedereen gaat naar huis met een eigen portret in een lijstje.  Als finale is de onthulling van het meesterwerk: een grote groepsfoto in een mooie gouden lijst.

Paardentram

Heeft u extra of andere wensen?

Bijvoorbeeld een lunch, avondeten, workshop klompendans, een boottochtje of een uitgebreidere fotoshoot neem contact met ons op via de mail: info@somethingextra.nl of bel Barbara 06 227 66228.
We kunnen het evenement ook op andere locaties aanbieden.