Over Something Extra

Something Extra: Unieke Kunst- en Cultuurprojecten  

concept: Barbara van Gelder

Ontdek de Passie voor Kunst en Cultuur bij Something Extra

Bij Something Extra is Barbara van Gelder de drijvende kracht achter ons team van vele kunstenaars uit zeer diverse disciplines. 

Samen voeren wij kunst- en cultuurprojecten uit door heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Barbara van Gelder: Een Historicus en Kunstenaar in Hart en Nieren

Barbara is afgestudeerd als historicus en heeft een dansvoorstelling gemaakt over 100 jaar dansrages voor het Historisch Museum Amsterdam. "Dat was in 2000 en tot op de dag van vandaag is de voorstelling nog steeds te zien op scholen door heel Nederland." Ze komt ook regelmatig in actie bij het Mauritshuis en voor Boijmans van Beuningen tijdens museumnachten, relatieavonden en andere evenementen. "Ik geef evenementen energie door middel van een verrassend warm welkom of een interactief intermezzo."

Kostuumkunstenaar en meer...

Naast haar historische en hystersche kostuumcollectie verzamelt Barbara van Gelder ook fantastische dansers, acteurs en andere performers om projecten zowel letterlijk als figuurlijk aan te kleden.

Verliefd op Delft

Hoe geweldig zou het zijn als er altijd een historische figuur rondloopt om een Warm Welkom te brengen in de stad? De geschiedenis van Delft is fenomenaal. Van het Meisje met de Parel tot Willem van Oranje, van Antoni van Leeuwenhoek tot Hugo de Groot, van Het Melkmeisje tot de dichter Hubertus Poot". Barbara is verliefd op Delft en haar rijke geschiedenis, en dat zie je terug in de projecten van Something Extra.


Something Extra: Breng de Geschiedenis tot Leven

Bij Something Extra brengen we de geschiedenis tot leven. Met de passie en creativiteit van Barbara van Gelder en haar team creëren we unieke ervaringen die het verleden doen herleven. Of het nu gaat om een interactief evenement, een culturele voorstelling of een artistiek project, wij zorgen voor een buitengewone beleving.

Maak van je Evenement een Historisch Meesterwerk

Wil je je evenement naar een hoger niveau tillen? Bij Something Extra staan we klaar om je te helpen. Samen met Barbara van Gelder en haar team van kunstenaars, dansers en performers zorgen we voor een historisch meesterwerk dat je gasten versteld zal doen staan.

Contacteer Something Extra voor een Magische Belevenis

Neem vandaag nog contact op met Something Extra en ontdek de magie van kunst en cultuur. Laat Barbara van Gelder en haar team je inspireren met unieke projecten en onvergetelijke ervaringen. Wij staan klaar om iets buitengewoons te creëren, speciaal voor jou.