Projecten

Festival Mystik voor Het Kunstmuseum

Voor al het personeel van het Kunstmuseum in Den Haag hebben we een Festival Mystik mogen ontwerpen waarin we letterlijk en figuurlijk aan iedereen  'Something Extra mogen geven. Met de ondernemingsraad in gemaskerd kostuum als welkomst comité en sensational styling voor alle bezoekers. Met Mystical Quiz en een mysterieus ritueel was het oordeel van één van de bezoekers:  We hebben een fantastische avond gehad. Het beste personeelsfeest ooit!

Speeddaten met de Vaderlandse Geschiedenis

Een episch middagprogramma met verrassende  Delftse Delicatessenlunch en daarna ontmoetingen met historische personages, stadswandelingen, en  bezoeken van zowel de Oude en Nieuwe Kerk  met als reactie: Jullie hebben ons een geweldige middag bezorgd in Delft.

De ontvangst bij het hotel, de lunch op het muurtje, de ‘dates’ met de geschiedenis, de locaties die we hebben bezocht, de prachtige en enthousiaste verhalen, de afsluitende borrel en de fantastische foto die inmiddels bij iedereen een prominent plekje heeft gekregen.

 

Ook dank aan jouw medewerkers voor wie niets teveel was en al net zo enthousiast waren als jij zelf.

 Een diepe buiging voor de wijze waarop jullie die middag voor ons hebben ingekleurd.

Bedankt namens mij en alle collega’s.Regenten Reis voor de Haagse Hogeschool

Een teamuitje met een magistraal resultaat.  Nadat iedereen een zwarte basis aan heeft gekregen, doen we onze unieke kragenshow. Als kers op de taart nog hoeden, haarversierselen en andere zeventiende eeuwse hoofddeksels. 

Something Extra Vermeer Carousel

Na een gezamenlijke opening wordt de groep in kleine groepen verdeeld en loopt iedereen de levensloop van de familie Vermeer. Een authentiek avontuur in het historische centrum van Delft. 

Something Extra Rubenshuis

Something Extra komt ook op locatie. Een chemisch biologisch symposium  had een diner in de tuin van het Rubenshuis en wij mochten een prachtig historisch intermezzo verzorgen!

Something Extra Grotius Dag

Een dagprogramma voor 800 leerlingen en 100 docenten en ander personeel.

Startend in de Nieuwe Kerk kreeg iedere leerlaag een eigen route door de stad met een dansende flashmob op de Markt als finale

Something Extra Lichtjes avond

Wij hebben een Qrystalla collectie met zilverwitte figuren met heel veel lichtjes. 

We versieren hiermee verschillende evenementen in de maand December

Er is ook een mevrouw Kerstboom en ondeugende kerstelfjes