Het Huishouden van Jan Steen

Breng leven in de brouwerij en stap in het huishouden van Jan Steen. Met je familie, met je vrienden  of met je collega's... Dan is dit iets voor jou! 

Jan Steen Show

€37,50 per persoon | afhankelijk van de groepsgrootte één tot anderhalf uur

Onze Jan Steen Show is fantastisch, zowel met familie, vrienden of met je team

Maak een reis naar de zeventiende eeuw en stap in de schilderijen van Jan Steen. 

Met vrolijke verhalen, interessante feitjes en prachtige kostuums wordt iedereen getransformeerd en wordt het dolle boel . 

We vereeuwigen dit natuurlijk in onze studio. We maken een groepsfoto tijdens onze Fun Fotosessie vol met humor en handige tips. En alsof dat nog niet genoeg is, eindigen we met een feestelijke finale waarbij het meesterwerk in een lijst, oftewel het Sensationele Souvenir, wordt onthuld direct mee naar huis krijgt.   

Het is mogelijk om achteraf nog extra foto's na te bestellen

Jan Steen Belevenis

62,50 per persoon | +/- 2 uur 

 *afhankelijk van de groepsgrootte duurt het korter of langer

Bij ons Something Special arrangement wordt het een echte bijzondere belevenis.  We breiden de reportage naar wens uit met solofoto's, verschillende combinaties en bij mooi weer gaan we ook naar buiten

Daarna neem je plaats in de "Delfts Blauwe Salon" met koffie, thee en oudhollandsche snoeperijen! Hier wordt het resultaat onthuld, het meesterwerk krijg je direct ingelijst mee naar huis!

Jan Steen Middag

Breidt je belevenis nog meer uit

 *afhankelijk van de groepsgrootte duurt het korter of langer

Zin om nog langer te genieten van deze tijdreis? 

Kies één van deze mogelijkheden:


Something Exclusive

Maatwerk

Something Extra Exclusive is een onvergetelijke Droomdag in Delft. Deze exclusieve ervaring belooft een dag vol verassingen en buitengewone momenten die je nog lang zult koesteren. Creëer je eigen droomdag! Breng leven in de brouwerij

Bel voor meer informatie, 06 227 66 228.