Rijke Regenten 

Wordt rijke regenten of regentessen uit de 17e eeuw. Ze staan vooral bekend om hun zwarte kleding en witte kragen. 

Regenten Show

25,00 per persoon | +/- 45 minuten

 *afhankelijk van de groepsgrootte duurt het korter of langer

Stap Terug in de Tijd met het Basisarrangement van Regenten & Regentessen

Maak een regentenreis naar de zeventiende eeuw. Elke sessie begint met een warm welkom, een korte introductie met historische verhalen. 

Tijdens het sensationele styling wordt iedereen beurtelings een kledingstuk aan waarmee we je transformeren in verschillende stappen. Als laatste onderdeel eindigen we met de kers op de taart!

Last but not least, sluiten we af met een groepsfoto tijdens onze Fun Fotosessie vol met humor en handige tips. En alsof dat nog niet genoeg is, eindigen we met een feestelijke finale waarbij het meesterwerk in een lijst, oftewel het Sensationele Souvenir, wordt onthuld direct mee naar huis krijgt.

Regenten Belevenis

50,00 per persoon | +/- 1,5 uur 

 *afhankelijk van de groepsgrootte duurt het korter of langer

Alles boven aan plus EXTRA!

Bij Something Special breiden we onze service uit naar een complete studioafspraak, waarbij je tijdens de Fun Fotosessie uitbreiding is met soloportretten, verschillende combinaties en bij mooi weer gaan we ook naar buiten

En aan het einde van je reis is er een feestelijke afsluiting in "Delfts Blauwe Salon" met koffie/thee en bijzondere lekkernijen en verrassingen! Hier wordt het meesterwerk onthuld, het resultaat krijg je direct mee naar huis. 

Regenten Middag

Maak er een magische middag van

Alles boven aan plus EXTRA EXTRA!

Zin om nog langer te genieten van deze tijdreis? Kies je volgende avontuur! Meerdere activiteiten mogelijk 

Something Exclusive

Maatwerk

Something Extra Exclusive is een onvergetelijke Droomdag in Delft. Deze exclusieve ervaring belooft een dag vol verassingen en buitengewone momenten die je nog lang zult koesteren. Creëer je eigen droomdag!

Bel voor meer informatie, 06 227 66 228.