Something Extra Experience

Ontdek onze unieke collectie van kostuums die je terugvoeren naar de pracht en praal van Bridgerton en de Tudor-tijd, evenals onze gewaagde en opvallende Hysterische Collectie. 

100,00 per persoon | +/- 1 tot 1,5 uur 

 *afhankelijk van de groepsgrootte duurt het korter of langer

Something Extra Experience  

In onze studio kun je jezelf onderdompelen in een unieke collectie kostuums, variërend van de pracht en praal van Bridgerton en de Tudor-tijd tot onze gedurfde en opvallende Hysterische Collectie.


Tijdens de rondleiding maak je kennis met alle kostuums die we hebben in de studio en krijg je de kans om je eigen kostuum uit te kiezen


Met vrolijke verhalen, interessante feiten en prachtige kostuums wordt iedereen van onder tot boven getransformeerd. Dit moment wordt natuurlijk vastgelegd in onze fotostudio. We maken een groepsfoto, een soloportreten nog een variatie tijdens onze Fun Fotosessie, gevuld met humor en handige tips. Bij mooi weer gaan we eventueel naar buiten!


En aan het einde van je reis is er een feestelijke afsluiting in "Delfts Blauwe Salon" met koffie/thee en bijzondere lekkernijen en verrassingen! Hier wordt het ingelijste meesterwerk onthuld, het resultaat krijg je direct mee naar huis. 


Het is mogelijk om achteraf nog extra foto's na te bestellen.  

Something Special Experiences

Zin om nog langer te genieten van deze tijdreis? Kies je volgende avontuur! Meerdere activiteiten mogelijk:

Something Exclusive

Maatwerk

Something Extra Exclusive is een onvergetelijke Droomdag in Delft. Deze exclusieve ervaring belooft een dag vol verassingen en buitengewone momenten die je nog lang zult koesteren. Creëer je eigen droomdag! Lees meer hoe zo'n dag er aan toe gaat.

Bel voor meer informatie, 06 227 66 228.